Archief gemeenteblad tot 1-2-2015

Eerdere bekendmakingen

via het gemeenteblad worden bekendmakingen op twee manieren gepubliceerd. Via publicaties treft u vergunningen in het kader van de WABO aan, via de voorpagina vindt u alle overige bekendmakingen van gemeente Almere.

Sinds 5 februari 2015 maken we gebruik van een nieuw systeem waarbij bekendmakingen apart, elk met een eigen nummer, worden gepubliceerd. Die vindt u op deze website. Alle eerdere bekendmakingen tussen januari 2012 en 5 februari 2015 kunt u terugvinden via de archiefwebsite. Bekendmakingen Vanaf 1 januari 2014 zijn ook nog op deze website te vinden.

Zoekmogelijkheden op Archiefweb zijn beperkt. Via de links hieronder zoekt u per datum, via deze link (hoofdpagina archief) kunt u op trefwoord zoeken. Omgevingsvergunningen uit het archief kunt u via deze link doorzoeken.